måndag 19 december 2016

The year.end Book Superlative- tag

Då blev det en till tag som jag hittade hos Bookolive (video finns längst ner i inlägget till hennes svar), ang böcker man har läst i år, sen kunde det vara andra böcker som skulle passa in som jag mycket väl skulle kunna skriva (Nattfilm av Marisha Pessl skulle jag kunnat ha på både 1 och 4, och på 9 skulle jag kunna skriva Jakob och Emma i Själarnas bibliotek av Ransom Riggs.


1. Most likely to be in the movies: The book that would make the best movie
Jaha, här blir det efter att ha sett att de redan innan har fimatiserat The Wimpy kid, och jag gillade de filmerna och hoppas de kommer göra fler. Dagbok för alla mina fans. Det långa loppet av Jeff Kiney

2. Biggest drama queen/king: The most (overly) dramatic book or character
Haha nu tror vi att jag väljer denna för att det är ett drama från början. Romeo och Julia av Wiliam Shakespear, men det är mer för att jag tycker att Julia tar drama verkligen till höjden genom att fakea självmord,

3. Best dressed: The book with the best cover
Fjärilarnas stad av Ingrid Renwall

Bilden går runt boken, men tyvärr ger inte denna bild rättvisa till bokens omslag..


4. Most creative: The book with the most unique plot, characters, or structure
En gåtfull vänskap av Yoko Ogawa, en äldre man med minnesproblem blir vän med en liten kille som gör livet mycket mer värt att leva. Både handlingen och den unge killen är unika. 

5. Most popular: The book with the most ratings on Goodreads
Cress av Marissa Meyer 4, 47 på Goodreads del 3 i Månkrönikan

6. Most likely to succeed: The book that is going to be appreciated for many years to come
Glastronen av Sarah J Mass

7. Class clown: The book that made you laugh
Borta bäst av Sara Kaderfors

8. Most improved: The book that started off slow, but really picked up
Blod och stjärnstoft av Lani Taylor, för att efter att ha läst första delen som jag gillade jättemycket hade jag svårt att komma in i del två, fick ingen känsla för den alls, men sen så tog den sig, Och blev lika bra som del 1 i Önskemånglarens dotter.

9. Cutest couple: The cutest couple in a book
Var är Audrey av Sophie Kinsella. Att killen vill hjälpa Audrey känns så fint. Och att hon har problem att ta emot närhet och hjälp gör att jag tycker de är så söta ihop.

10. Biggest heart breaker: The book that broke your heart
Slutet på Själarnas bibliotek av Ransom Riggs (Miss Peregrines hem för besynnerliga barn del 3), för där fick jag hjärtat i halsgropen och tårar i ögonen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar