onsdag 21 juni 2017

Tematrio - sommarplaner

I sista teamtrion innan sommaren undrar Lyran vad vi har för sommarplaner.

Jag har inte så många inplanerade, för att jag mår inte så bra och är sjukskriven och orkar inte så mycket.

 1. Så i första hand blir det väl att läsa, och har en hel del böcker i planerna tex Krig & fred som jag läser en read-a-long tillsammans med andra, det finns en grupp på Goodreads angående den.
 2. Sen blir det väl en hel del annat som jag brukar ägna dagarna åt ändå, titta på TV-serier och lyssna på podcaster.
 3. Lite små utflykter blir det, yngste sonen önskar i alla fall att få bada och spela minigolf. Förhoppningsvis blir det väl något mer intressanta kortare utflykter.

3 kommentarer:

 1. Mår man inte bra så är ju sommaren perfekt tillfälle att försök ta igen sig. Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera