tisdag 2 juli 2024

Tisdagstrio - Bästa läsningen under första halvåret 2024

 Temat för denna tisdagstrio, är tips på bästa läsningen från första halvåret 2024, och det passar ju så bra för jag avslutade en fullpottare i söndags.

Som vanligt länkar jag till recensionerna, för dem jag skrivit, så att ni kan se vad böckerna handlar om och /eller vad jag tyckte om dem.

  1. Pucking around (länk till Goodreads) av Emily Rath, första hockeyromance jag läste blev en fullpott att lyssna på, även om det tog tid innan jag lyssnat klart men det berodde mest på att den var lång, och jag hade fler böcker jag behövde(ville) lyssna på samtidigt. Den innehöll mycket som jag gillade i genren romance där allt inte brukar gå hem hos mig.

  2. Earthlings (finns översatt till svenska) av Sayaka Murata

  3. När bror dör av Emilia Aalto

  4. Hon, han och hjärnan av Markus Heilig. Jag kan inte låta bli måste få ha med en bubblare, denna faktabok om hjärnan och de två könen är så bra att jag tycker alla skulle behöva läsa den. En feminsitisk bok fast skriven av en man tycker jag det är.  Nu har jag ännu inte hunnit skriva en recension på denna ännu så jag länkar till Goodreads.

5 kommentarer:

  1. FrökenChristina2 juli 2024 kl. 10:19

    Pucking around brukar dyka upp i mina flöden så vad kul att den var bra. Markus Heilig tror jag har skrivit någon artikel jag läst någon gång.

    SvaraRadera
  2. Oj då ,det var lite okända böcker för mig

    SvaraRadera
  3. Tack för intressanta tips.

    SvaraRadera
  4. Det här var idel okända böcker för mig.

    SvaraRadera
  5. När bror dör verkar intressant, men jag tänker att den kanske är påfrestande att läsa.

    SvaraRadera