fredag 11 december 2015

Hyllvärmarutmaning 2016

Jag började funderade hur jag skull få tid och möjlighet att få läsa alla böcker som jag har stående här hemma som jag har aldrig får läst någon gång. Kom på att jag inför nästa år, 2016, skulle ha en egen utmaning, en hyllvärmarutmaning. Om det är fler som är intresserade att hoppa på så välkomna.

Jag tänkte att jag skulle välja ut 24 böcker och försöka läsa minst 12 ut av dem under året som går.
Sen har jag fått reda på att vårt Huvudbibliotek ska stänga nu i januari till augusti, så jag som brukar vara en flitig besökare där och låna en hel del därifrån, kanske nu inte kommer att låna så mycket som jag brukar göra, så då kanske jag kan sikta på ändå fler böcker lästa av de som jag redan har själv. Men som tur är kommer de att ha en liten Bokhörna kvar i Folkets hus och sen finns ju filialerna kvar som jag också brukar besöka ibland. Och Boken kommer, bokbussen som jag tidigare inte har varit till innan kanske jag skulle ta mig till för det är ju bara tio minuters promenad från hemmet.

Så det slutar med att jag kommer skriva upp en hel del böcker här och markera dem som lästa när jag har gjort det, så kan ni följa hur min utmaning går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar