onsdag 28 september 2016

Prio ett av Emelie Schepp

En tidig morgon i mars hittas en kvinna svårt sargad i sin lägenhet i Norrköping. Först på plats är ambulanssjuksköterskan Philip Engström som gör allt för att rädda hennes liv. Då ytterligare ett offer hittas går den ohyggliga sanningen upp för honom och han är tillbaka där allt en gång började.
När åklagare Jana Berzelius kopplas in som förundersökningsledare börjar även hon se ett obehagligt mönster. Och det som först såg ut som ett enstaka vansinnesdåd växer snabbt till någonting betydligt större.
Vem ligger bakom de fruktansvärda morden?
Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander är Jana fast besluten att ta reda på sanningen. Samtidigt blir hon uppsökt av en person från sitt förflutna, en person som tvingar henne att gå långt utanför lagens gränser.
Text från Adlibris

Oj oj oj kors i taket jag har lyckats läsa ut en bok, jag som har haft lässvacka. Men det var en bra bok som jag fastna i som tur var när det var dags att läsa den innan den skulle lämnas tillbaka till biblioteket. Som vanligt med Schepps böcker så var den spännande och bladvändande. Gillar starkt Jana Berzelius karaktär och handlingen var mycket väl genomtänkt och gjorde att jag ville läsa vidare för att se vad som skulle hända och hur det skulle sluta.

1 kommentar:

  1. Ja Emelie Schepps böcker brukar vara bra om man har en lässvacka, de drar som igång en :)

    SvaraRadera