torsdag 20 juni 2024

Hett i hyllan vecka 25 / 2024

 

Så här skriver Monika om Hett i hyllan:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Jag vet inte men har någon annan problem att ändra bakgrundsfärg och färg på texten? När man markerar och sen ber den ändra färg så får jag inte till det.

Dagens bok är ännu en ljudbok i min långa bokhylla på Storytel, som jag säkert har tänkt att lyssna på från någon gång i 2016 skulle jag tro:

Ett kallblodigt mord begås bland internationella biltestare i det idylliska lilla samhället Arjeplog i Norrbotten. Katja Lyss, polis och före detta professionell extremskidåkare, kallas in i utredningen och märker snart att de stora förändringarna i mediesamhället påverkar såväl polisarbete som utredningar.1 kommentar:

  1. Den här vet jag att jag blev nyfiken på när den kom, sedan läste jag en del negativa recensioner och då tappade jag bort den.

    SvaraRadera