onsdag 12 juni 2024

Stjärnor och rök ( #1) av Marie Lu

 

Möt Winter Young, bakgrundsdansare förvandlad till globalt popfenomen. Hans berömmelse har slagit alla rekord och sålt ut arenor från Los Angeles till London. Nu ska den svimningsframkallande stjärnan träda in på en helt ny arena.

Den ökände kriminelle magnaten Eli Morrison har bara en svaghet – dottern Penelope – och Penelope önskar sig bara en sak i 19-årspresent: en privat konsert med Winter Young. När den hemliga polisorganisationen Panacea kontaktar Winter med en unik chans att infiltrera Morrisons innersta krets måste han använda sig av all sin berömmelse, list och karisma för att ro hem uppdraget.

Han kommer dock inte att göra jobbet på egen hand. Panacea-gruppens yngsta spion, Sydney Cossette, får rollen som Winters livvakt – och hon kan vara den enda på jorden som inte är mottaglig för hans charm. Men i takt med att uppdraget fortskrider kommer de två närmare varandra, och Sydney tvingas erkänna att just den här A-kändisen är mer än bara snygga danssteg och ett vackert ansikte.

Kan Panaceas mest osannolika duo bli dess största hjältar? Förutsatt att de lyckas överleva...

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från ModernistaModernista, som också skickade denna bok till mit som ett recensionsexemplar förra året utan att jag hade bett om det.


Sen var det egentligen inte en tanke att jag skulle dröja så här länge innan jag läste boken. Sen för det andra var det en bra och underhållande bok när jag läste den. Helt i från annat jag läst av författaren men jag gillar den och jag kan mycket väl tänka mig att läsa mera om karatkärerna och historien med spionerna och den hemliga byrån.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar