torsdag 25 februari 2016

Tematrio: Tre böcker som äntligen blivit lästa eller borde läsas

Igår startade bokrean och jag har inte kunnat hålla mig från att handla tre till sonen på Akademibokhandeln igår. Sen har jag beställt till mig både från Adlibris och Bokus. I dag blev det även en sväng på Myrorna och fast jag har alldeles för många böcker så handlade jag några där med. Uj uj när ska de bli lästa. Veckans tematrio kunde bli hur många trios som helst....

Lyrans Noblesser veckas tematrio handlar denna vecka om böckerna som äntligen blivit lästa eller snart borde läsas. 

Jag blandar och börjar med en som jag lyckats läsa pga att jag har min hyllvärmarutmaning och Nellons hylltömning, och fortsätter med en jag håller på att läsa och en som jag bör läsa snarast....

 1.  Borta bäst av Sara Kadefors läste jag nygligen och den var bra så jag undrar verkligen varför jag inte har läst den innan.
 2. Är Gone girl av Gillian Flynn, som jag håller på att läsa har läst halva och den verkar bra, men är väl lång...?
 3.  En bok jag planerar att läsa snart är Lily Dahls förtrollning av Siri Hustvedt. En bok jag har planerat att läsa länge för jag har varit intresserad av författarinnan en bra stund. En annan hyllvärmare.

5 kommentarer:

 1. Har inte läst någon av de här men Gone Girl väntar i bokhyllan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs den, den är bra hittills har läst halva..:-)

   Radera
  2. Läs den, den är bra hittills har läst halva..:-)

   Radera
 2. Borta bäst tyckte jag så mycket om att jag köper en bok av Kadefors på varje bokrea nu, verkar det som, men läst dem har jag inte. Än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du inte har läst Fågelbovägen än, så rekommenderar jag det.

   Radera