söndag 7 augusti 2016

Scarlet av Marissa Meyer

I Scarlet återser vi Cinder, som nu försöker fly från det fängelse där vi sist lämnade henne trots att det kommer att göra henne till den mest jagade personen i hela Samväldet.
På andra sidan jorden söker Scarlet Benoit en tuff fransk tjej som inte drar sig för att bära pistol efter sin försvunna mormor. Och det visar sig att det är mycket hon inte känt till om sin mormor eller den livsfara hon levt i under hela sitt liv. När Scarlet träffar Wolf, en streetsmart slagskämpe som tycks veta en del om hennes mormor, har hon svårt att lita på honom. Samtidigt känner hon sig oförklarligt dragen till honom och han till henne.
Scarlet är en futuristisk version av sagan om Rödluvan. Ett oförglömligt äventyr i en värld befolkad av människor, cyborger och androider.
Text hämtad från Bokus sida

Denna var lika bra som Cinder var. Och det var kul att Cinders historia fortsätter här, jag hade fått för mig att hennes historia bara skulle nämnas och inte få så stor roll som den fick,så jag är nöjd. Och hoppas nu att Cress och Winter kommer att vara lika bra. Ser framemot att läsa dem.

Detta är bok 14 av 25 i Mias sommartävling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar