onsdag 17 augusti 2016

Veckans bokbloggsfråga vecka 33

Barnboksbloggen undrar

Vad anser du – är bloggen död som fenomen? Har de sociala medierna tagit över eller är det snarare så att de sociala medierna bara är ett komplement till bloggen? Vilka är dina upplevelser och erfarenheter av att vara bokbloggare och att läsa bokbloggar? 

Nej jag tror inte bloggen är ett dött fenomen, även om sociala medier är stort. För det går att förmedla så mycket mer i ett blogginlägg än med en kort text som i Twitter tex, sen kan det säkert vara ett komplement.

Jag gillar att skriva på min blogg och att läsa andras, även om det ibland kanske inte hinns med att läsa så mycket för att jag fastnar i att titta på Netflix etc ibland. Jag har ett Instagramkonto och även ett Twitterkonto men är mer regelbunden på bloggen än där. @bokcamilla om någon är intresserad. 

3 kommentarer:

  1. Precis, sociala medier är ett bra komplement. Sen föredrar jag också bloggar för att man gå in lite mer på djupet och skriva mer.

    SvaraRadera
  2. Håller med, sociala medier fungerar bra som reklamkanal men i blogginlägg kan man gå mer på djupet med det man vill säga.

    SvaraRadera
  3. Tycker också väldigt mycket om att blogga och att läsa andra bloggares trevliga inlägg. Sociala medier är däremot ett bra komplement och ett bra sätt att nå ut till nya människor som därmed hittar till bloggen.

    SvaraRadera