fredag 2 september 2022

Helgfrågan vecka 35 / 2022

 

Mia undrar i Helgfrågan denna gång. Var böckerna kommer ifrån som vi läser.

Jag har alltid tyckt om att läsa och gillat biblioteket och har för det mesta lånat och läst böcker från biblioteket, och det är väl därifrån de flesta böcker kommer ifrån som jag läser, även om det kan ha ändrat sig lite med det nu det senaste. Och det beror på att jag har haft lite svårt med fysiska böcker då jag varit i en lässvacka så jag har läst mera från formatet ljudböcker och då främst genom min Storytel-prenumeration.

Sen har det även varit det där med att äga sina böcker, det känns ju rätt lyxigt tycker jag att äga ett stort bibliotek speciellt av de böcker som är ens favoriter, men hållit tillbaka med att inskaffa för många egna böcker mest för att det kostar ändå en hel del att köpa allt jag vill ha plus att som det är nu har jag inte bokhyllor och/eller ett bibliotek att ha böckerna i, så nu svämar hemmet över med böcker både högt och lågt i staplar och i garderober, byråar och skåp. Så visst finns det egna ägda böcker jag kan läsa med, köper oftast sådant som biblioteket inte har och som inte finns som ljudbok som jag kan hitta.

2 kommentarer:

  1. Jag har bokhyllorna men jag fyller dem väl så ska försöka sälja av lite.

    SvaraRadera
  2. Som tur är räcker hyllorna till för böckerna, men en hylla har dubbla rader, så visst borde man avlasta den. Länge sedan jag köpte en bok, blir mest rec.ex. som tillkommer i hyllan.

    SvaraRadera