tisdag 25 juli 2023

Hell bent (Alex Stern #2) av Leigh Bardugo

 

Galaxy 'Alex' Stern is determined to break Darlington out of hell-even if it costs her a future at Lethe and at Yale. But Alex is playing with forces far beyond her control, and when faculty members begin to die off, she knows these aren't just accidents. Something deadly is at work in New Haven, and if Alex is going to survive, she'll have to reckon with the monsters of her past and a darkness built into the university's very walls.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Bokus.

Denna andra del ur Ninth house eller Alex Stern hade jag tänkt att läsa någon gång rätt snart, men sen när jag skulle vara med i Summerween nu i juli, och hade en prompt med en bok som utspelade sig under hösten, och fick tips när någon talade om den här att den utspelar sig under hösten så var det inte svårt att besluta sig för att läsa den. Sen ska jag säga att även om den dateras i handlingen till att vara under oktober och november så framkommer det även i beskrivningar om hur vädret är höstlikt etc, så det var en väldigt passande bok på så sätt.

Annars ska jag säga att jag gillar att ännu en gång återta bekantskapen med Alex och de andra och få uppleva vad de behöver göra för att rädda Darlington från helvetet och jag kommer snabbt in i handlingen och minns vad som har hänt i den tidigare boken även om det var en tid sen jag läste den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar