söndag 22 augusti 2021

TV-serie recension - Supernatural säsong 1 - 15

 

Supernatural berättar historien om Sam (Jared Padalecki) och Dean Winchester (Jensen Ackles), två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränade sina söner i att kämpa mot ondskan. Sam åkte iväg för att studera juridik medan Dean stannade och hjälpte pappa med demonjakter. Det plötsliga försvinnandet av deras pappa återförenar bröderna som bilar runt hela USA och undersöker paranormala händelser och annat oförklarligt.

Många av dessa händelser är baserade på folksagor, myter och amerikanska legender men de stöter även på klassiska övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och spöken.


En TV-serie jag har följt sen den startade sin första säsong någon gång 2005, av och till i perioder, nu för någon vecka sen avslutade jag med att se sista avsnittet. Nu när den är slut har jag faktiskt börjat se den från början igen, för det är en serie jag har gillat.

Gillar den just för Dean och Sam som gör allt för varandra och andra då de försöker hjälpa de som är utsatta för paranormala och andra fenomen plus även till slut försöker rädda jorden från att bli "utrotad", genom att både besöka skärselden, helvetet och himlen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar