torsdag 25 augusti 2022

Hett i hyllan vecka 34 / 2022

 

Så här skriver Monika om Hett i hyllan:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Jag har haft andra böcker i Hett i hyllan som bara har dykt upp i brevlådan, recensionsexemplar som förlag sänt mig utan jag bett om dem, denna vecka är det en till sådan bok som kom i början av 2021, som jag inte har läst ännu...


Den cancersjuke före detta elitsoldaten Even Stubberud ger sig ut på det som är tänkt att vara hans sista uppdrag: Ett förhållandevis rutinmässigt eskorterande av en terrorist till Somalia.
Men flyget från Oslo blir kapat och terroristen fritagen. Kaos uppstår på planet. Och den enda som skulle kunna rädda de 245 passagerarna är en obeväpnad, sjuk man utan flygerfarenhet.
Himlen ska gråta blod är en andlöst spännande thriller om en katastrofal nödsituation.

3 kommentarer:

  1. den borde kunna vara spännande. känner varken till författare eller titel. den har ju inte stått så länge i hyllan

    SvaraRadera
  2. Den här boken blev visst en internationell succé, fast jag har aldrig hört talas om den. Kanske är den riktigt bra och spännande?

    SvaraRadera
  3. Den har jag läst och till min ganska stora förvåning så gillade jag den 🙂

    SvaraRadera