lördag 6 augusti 2022

Supernova (Renegades #3) av Marissa Meyer

 

Supernova is Marissa Meyer's fearless finale to the New York Times-bestselling Renegade trilogy – you won't want to miss this.

You can't wear a mask forever.
Love and Anarchy won't allow it.

With their alter egos at war, their allies at each other's throats and their feelings for one another growing, Nova and Adrian battle to keep their secret identities under wraps as their greatest fears are realized.

Anarchy is once again heading for Gatlon City, and this time it may not survive.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Adlibris.


Det känns alltid lite "bittersweet" att ha läst ut en trilogi / serie, känns bra att äntligen har avslutat något men även en saknad att man inte längre kommer att få läsa om karaktärerna och berättelsen längre. Men jag hoppas Meyer kommer att skriva mer i från denna värld, för epilogen känns nästan som en början på något och inte ett slut.

Sen ska jag säga att jag tror jag gillade denna tredje och sista del bäst av de tre delarna, kan mycket bero på att jag kände världen och karaktärerna när jag började läsa, plus att det var actionspäckad handling från första början till slut. Men en orsak som jag tror spelade in stort var att detta var den första bok på länge jag hade lust att läsa, efter att av och till i ett år inte haft lika stor läslust som jag brukar kunna ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar