torsdag 12 januari 2017

Hett i Hyllan v 2


Jag har sett att många har berättat om böcker från deras hyllor under denna titel - HETT I HYLLAN - på många bokbloggar och tänkt nu hoppa på att lämna ett inlägg själv till att börja med, lite för att jag under året tänker vara med i ciccisbokbloggs hyllvärmarutmaning under 2017, hon finns på instagram och man kan använda sig av #hyllvärmare2017 om man skickar egna bilder på instagram om man är med i den utmaningen.

HETT I HYLLAN är det bloggen Bokföring enligt Monika som kör. Och hon skriver så här.

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Min bok denna första gång jag är med blir Läsarna i Broken Wheel rekomenderar av Katarina Bivald, som ska bli min första bok att läsa i Hyllvärmarutmaningen, ska försöka läsa 12 böcker under året.


Jag vet inte ens hur länge boken har stått i min hylla, och inte heller hur många gånger jag har hållit i den och tänkt att läsa den, men inte har det blivit av, men nu så är det dags, ska försöka läsa den under januari månad, så det är dags att påbörja den nu.

3 kommentarer:

  1. Den är väldigt lättläst och ganska mysig :)

    SvaraRadera
  2. Den är en hyllvärmare i min hylla också :) Jag har tagit med den på min boktolva så den kommer att bli läst i år.

    SvaraRadera