torsdag 26 augusti 2021

Hett i hyllan vecka 34 / 2021

 

Så här skriver Monika om Hett i hyllan:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Ännu en bok som dök upp i brevlådan som ett recensionsexemplar jag inte hade bett om, i maj 2018, som jag ännu inte har läst.


När Imogen försvinner spårlöst står hennes familj handfallen. Någon som lever ett perfekt liv försvinner väl inte frivilligt? Alla har ju sett hur hennes man Vince behandlar henne som en prinsessa och Imogen själv har många gånger sagt hur lycklig hon är. Men ingen vet vad som egentligen har pågått i hemmet och att Imogen har planerat att lämna sin kontrollerande make i åratal. När hon ser chansen till en nystart lämnar hon allt och bosätter sig i den franska by där hon bodde som barn. Men ska hon kunna börja om på nytt, eller kommer Vince och hans mörka hemlighet att hinna ikapp henne?

SHEILA O FLANAGAN är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas världen över. I Sverige har hon tidigare utkommit med tio romaner som alla haft stora försäljningsframgångar.

2 kommentarer:

  1. Den har jag faktiskt läst. Jag är inget stort fan av Sheila O'Flanagan, men denna vara helt okej.

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig läst något av författaren men är lite sugen på att testa någon bok.

    SvaraRadera