fredag 6 maj 2022

Helgfrågan vecka 18 / 2022 - men ändå inte utan istället läsa Årets bok tillsammans med Mia och andra

 

Jag brukar oftast, men inte alltid, ibland hoppar jag över att skriva ett inlägg om Helgfrågan och det är då det är frågor som är mindre aktuella för mig, har inget svar för jag brukar inte göra eller ha något svar på frågan för tillfället, så är det med denna helgen, jag har inte något bra svar på någon bokkaraktär som jag känner mig lik....

...men sen såg jag ett annat inlägg som Mia hade på sin blogg som jag tyckte lät kul, och det var att vi skulle läsa Årets bok nomineringarna tillsammans och lämna länkar hos henne, och det tyckte jag lät intressant, för ett par år sen läste jag och Evelina de böcker som var nominerade till årets bok tillsammans och diskuterade dem, och det var kul men sen har det inte blivit så på några år, mest för att böckerna inte har känts tillräckligt intressanta att läsa men i år tyckte jag flera av böckerna lät som sådana jag skulle vilja läsa, så nu har jag tänkt att jag ska försöka läsa dem och se vad jag tycker och se om jag håller med senare i år om rätt bok blev vald till Årets bok.

2 kommentarer:

  1. Nej, det var helt klart en för svår fråga.

    SvaraRadera
  2. Du är hjärtligt välkommen att tipsa mig om frågor, har ofta bett om det när mitt huvud varit slut på idéer. Jag har börjat på Skilsmässan av Moa Herngren, den verkar bra.

    SvaraRadera