söndag 4 augusti 2024

I ett hav vargar av Hanna Selin

 

Adrienne har blivit förvisad av sin flock för att hon är annorlunda. Ensam och övergiven har hon tvingats kämpa för sin överlevnad. I många fall sälja både sig själv och sitt blod för en varm säng.

Vargskiftaren Marlon har i en handvändning fått ansvaret över ett stort revir efter att hans familj brutalt mördats. Han vet vem den ansvarige är och ger sig iväg för att söka hämnd.

När Adrienne och Marlon möts ingår de i en motvillig allians för att tillsammans besegra vargaviddernas hänsynslösa ledare. Uppdraget visar sig däremot vara allt annat än enkelt.

Adrienne och Marlon konfronteras av sina egna rädslor och de växande känslor som uppstår mellan dem.

I ett hav av vargar är en känslostark och romantisk fantasy om utanförskap, svek och nya chanser.


Bokomslag och beskrivning av bokens handlin hämtad från Seraf förlag.

Jag hade lite planer att gå på Seraf förlags bokdag som de hade i juni, men sen var det dagen efter en intensiv vecka med köksrenovering och student på fredagen för yngste sonen, så jag var alltför trött för att sen gå. Men inför den dagen lånade och tänkte jag läsa flera av författarnas verk som skulle vara där och just Hanna Selin var en av dem. Men jag hann aldrig läsa den förrän nu i juli.

Och det var en väntan att inte ha läst den som slog mig då jag läste, för det här gillade jag.
Har inte riktigt gillat den här formatet av fantasy, om man nu ska kalla det romantsy (som verkar vara det nya sätt att ange denna genre) eller romance fantasy, då romance som sin egna genre har varit något jag inte alltid gillar att läsa. Fast det finns några hittar blandat med de där missarna.
Och det här var en hitt, då det ändå är så mycket fantasy och skepnadsskiftare och sociala punkter som tas upp i den.
Det här verkligen en bok jag rekommenderar er att läsa om ni gillar den där sista raden i besrkivningen av boken i era böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar