söndag 4 augusti 2024

Helgfrågan - sommar vecka 31 / 2024


 Nu under sommaren så vill Mia att vi ska tipsa om saker i Helgfrågan, och denna gång så väljer jag att tipsa om ett förlag som ger ut fantasyromance/romantasy och sensuella noveller som e-böcker, Seraf förlag.

De böcker jag har hunnit läsa från det här förlaget har jag gillat, speciellt Olivia Reimhagens romance-böcker, jag som egentligen inte är en romance läsare har gillat det jag läst ända från början då jag läste hennes Julstämning uthyres och sen dess har jag nog läst allt hon givit ut och gillat till älskat de böckerna. Gillade speciellt den jag läste här senast, då det finns en tyngd på annat gällande på hur det är att leva i samhället och även har den väldigt realistiska förhållanden och verklighetstrogna och äkta karaktärer. Där ljuset hittar in hittar ni en recension om här.

För bara några dagar sen läste jag I ett hav av vargar av Hanna Selin, som är en romantisk fantasy och jag gillade den verkligen, så hennes författarskap ser jag framemot att läsa mer ur. Jag hade tänkt att skriva det här inläget igår men glömde helt av det, så jag hann faktiskt slänga in recensionen av den boken innan detta inlägg som söndagens egentliga riktigta inlägg.

2 kommentarer:

  1. tack för tips. Här får äldre personen böcker hemlevererade från biblioteket.

    SvaraRadera
  2. Ja, ibland kan man bli överraskad att gilla genrer man normalt ratar. Ibland undrar jag om det var så bra egentligen med en feelgood-kategori, bara det gör att jag väljer bort böckerna och kanske missar guldkorn. Tack för tips!

    SvaraRadera