onsdag 20 juli 2022

Stolen tongues av Fellix Blackwell

 

A romantic cabin getaway doesn't go exactly as planned.High up on the windswept cliffs of Pale Peak, Faye and Felix celebrate their new engagement. But soon, a chorus of ghastly noises erupts from the nearby woods: the screams of animals, the cries of children, and the mad babble of a hundred mournful voices. A dark figure looms near the windows in the dead of night, whispering to Faye. As the weather turns deadly, Felix discovers that his terrified fiance isn't just mumbling in her sleep - she's whispering back.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Adlibris.

En genre jag inte riktigt brukar läsa, skräck, och jag brukar inte vara den som är vidare lättskrämd, men denna var bra på så sätt att den gjrode det som den skulle, dock skulle jag kunna tycka att den drog ut på det lite väl länge så att det kändes som det blev lite slentrian och det inte var lika skrämande längre. Men tillslut fick det sig en lösning och jag fick svar på vad som hade hänt och varför.

Det var även en bok som passade mig som ljudbok, och uppläsaren (författaren) hade en röst som gjorde att jag kände obehag att lyssna på den och det passade ju bra för genren som den tillhörde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar