fredag 30 december 2022

Julstämning uthyres av Olivia Reimhagen

 

William tar gärna jobbet i Malmö över jul då han efter sin mammas död hellre låtsas som om högtiden inte finns. Dessutom är han i desperat behov av de extra pengarna. Det enda han behöver är en plats att bo på i två veckor. Enkelt.

Elias vägrar fira jul med familjen i år, och den vältajmade vattenläckan på jobbet gjorde att han fick massa övertid och en perfekt ursäkt för att slippa. Om han bara hittar en lägenhet inne i stan kan han nog gömma sig från familjen under hela julen.

Iris hyr ut via Airbnb, men de två männen hör av sig samtidigt. På minuten. Hur kan hon säga nej till en av dem? Fast lägenheten är i och för sig stor nog för två och det är ju trots allt jul  

Julstämning uthyres är varm romantik om oväntade möten i juletid. Det är Olivia Reimhagens debutroman.

Bokomslag och beskrivning av bokens innehåll hämtad från Adlibris.

Jag och Evelina har under decembermånad som en adventskalender lyssnat på ljud-julböcker i år, och tyvärr har vi fått ett par som inte riktigt gav det vi ville, vi blev mera irriterade på personerna och omständigheterna men denna blev en skön avslutning på romance-julböckerna, här gick de inte bara runt och var irriterade på varandra utan det blev uppklarat mycket snabbt, även om det finns förvecklingar som leder till spänd atmosfär mellan killarna och slutet var som det "ska" vara i denna form av romance.

Jag hade ett lite leende i mungipan nästan hela boken igenom, för den var så mysig och gullig, och speciellt en händelse fick mig att nästan jubla av glädje över det fina sätt de visade varandra på att de ville varandra väl och älskade varandra, så denna värmde i alla fall mina hjärterötter.

Så jag ska säga att Olivia lyckades väl med sin debutroman och jag kan tänka mig läsa fler av hennes böcker om de kommer fortsätta vara som denna.

Sen kan jag räkna den till Kaosutmaningen som # 23 - då den utspelar sig i Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar