söndag 27 oktober 2019

Min bokresa # 61 The End of The Year Book Tag

Are there any books you started this year that you need to finish?
Ja, en hel del se bara denna bild, som innehåller alla mina påbörjade böcker som jag ännu inte har läst ut, plus ljudboken Daisy Jones and the Six.
Do you have an autumnal book to transition into the end of the year?
Hmm, nä har väl ingen bok som handlar om hösten som jag har tänkt läsa som jag inte ännu har läst,
Is there a new release you're still waiting for?
Har dålig koll på böcker som ska komma ut, men råkade i fredags få ett överrasknings rec ex av Jessie Burtons Bekännelsen, som jag har hört mycket gott om, som jag hade tänkt läsa som kommer ut den 30e oktober.
What are three books you want to read before the end of the year?
Näst på tur står Stormarnas imperium av Sarah J Mass, sen ska jag även tillsammans med Evelina läsa sista delen i Systemet Enda vägen av Anna Jakobsson Lund och Inget mindre än ett mirakel av Markus Zusak.
Is there a book you think could still shock you and become your favourite book of the year?
Ingen som jag vet så, men man kan ju alltid hoppas att det finns en sådan bok. (Kanske någon av dem jag har skrivit om i tidigare svar).
Skulle kunna tro på Genom dina ögon av Peter Hoeg som var en bok som kom ut tidigare i höstas, och författarens tidigare böcker har jag gillat, stora frågan är om jag kommer till att hinna läsa den innan året är slut.
Have you already started making reading plans for 2018?
Inga specifika så, men skulle kunna tänka mig samma som jag har haft i år, för de målen har en del gått så där med under detta år så....
Att jag med räknar att varje månad försöka läsa en klassiker, ett rec ex, en hett i hyllan bok och en bok ur en påbörjad bok-serie jag läser. Plus att jag försöker minska mina hemlånade böcker från biblioteket med fem per månad, hade i början av året 60 böcker hemlånade.

Om ni vill får ni gärna svara på denna tag ni med.

Vad tycker och tänker ni om detta ämnet, skriv gärna en kommentar eller länka i kommentarerna om ni skriver ett inlägg på er blogg eller någon annanstans.

Tidigare bokresor hittar ni länkar till här.

1 kommentar:

  1. Här kommer mitt svar: https://ewelinasbokblogg.blogspot.com/2019/10/min-bokresa-61-end-of-year-booktag.html

    SvaraRadera