onsdag 26 juli 2023

Rolling in the deep (#0,5) av Mira Grant

 
When the Imagine Network commissioned a documentary on mermaids, to be filmed from the cruise ship Atargatis, they expected what they had always received before: an assortment of eyewitness reports that proved nothing, some footage that proved even less, and the kind of ratings that only came from peddling imaginary creatures to the masses.


They didn't expect actual mermaids. They certainly didn't expect those mermaids to have teeth.

This is the story of the Atargatis, lost at sea with all hands. Some have called it a hoax; others have called it a maritime tragedy. Whatever the truth may be, it will only be found below the bathypelagic zone in the Mariana Trench . . . and the depths are very good at keeping secrets.
Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Nextory (även om jag lyssnade på boken genom Storytel hittade jag den inte där i dag då jag sökte efter den).

Ännu en bok jag läste då jag sökte efter en bok att läsa i readathonen Summerween, och denna passade även bra att läsa då jag behövd läsa en bok med färre än 150 sidor för Kaosutmaningen #35.

Sen är det ju en bok jag inte visste fanns innan jag såg den nu, men jag är intresserad av att läsa Into the drowning deep, och detta är en sequel till den boken så det kändes inte helt fel att läsa den.
Var även nöjd med att det var skräck som jag fick då jag var ute efter det, gillar både att det handlar om djupt nere i haven och vad som döljer sig därnere, sirener = farliga sjöjungfruar eller något annat?

Denna som ljudbok passade bra på att lyssna också, var inte så att jag tappade intresset eller koncentrationen och den var lagom att lyssna på hela på en gång och inte dela upp den på fler gånger, för min del i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar