söndag 21 april 2024

The three-body problems (Rememberance of Earths past #1) av Cixin Liu

 

1967: Ye Wenjie witnesses Red Guards beat her father to death during China's Cultural Revolution. This singular event will shape not only the rest of her life but also the future of mankind. Four decades later, Beijing police ask nanotech engineer Wang Miao to infiltrate a secretive cabal of scientists after a spate of inexplicable suicides. Wang's investigation will lead him to a mysterious online game and immerse him in a virtual world ruled by the intractable and unpredictable interaction of its three suns. This is the Three-Body Problem and it is the key to everything: the key to the scientists' deaths, the key to a conspiracy that spans light-years and the key to the extinction-level threat humanity now faces.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Akademibokhandeln.

Denna har jag hört mycket gott från flera booktubers jag följer så jag hade tänkt läsa den länge, och nu blev det dags. Och det var innan jag visste att den var gjord till en TV-serie som Netflix sänder, så det var ju bra att läsa den innan jag ser serien, för det tänker jag göra.

Men tyvärr var den inte lika bra som jag hade tänkt mig, jag hade svårt att att hänga med på vad som hände. Jag saknar tyvärr lite rymd  tex då det är en rymdopera. Men det kanske blir mer om jag läser vidare i triologin, och det har jag räknat med att göra för så bra tyckte jag ändå den var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar