fredag 9 december 2016

Pågående läsning # 35


Jaha då har det gått en vecka till och lite läst har det väl blivit i veckan, men som sagt annat kommer emellan hade helst läst mer än jag har gjort. Den översta boken är ett recensions exemplar som dök upp i brevlådan för några veckor sen och det är faktiskt första recensions dag idag, men jag har inte läst klart den än men har förhoppning att göra det snart så att det dyker upp en recension de närmaste dagarna.

Annars är det väl andra böcker som går före de biblioteksböcker som ligger i läsande högen för att de har tidigare lämningsdatum så får se vad som hinns läsa och så det närmaste, en hel del hoppas jag på.

En bok jag skäms över att jag ännu inte har kunnat avsluta och det är recensions e-boken Om jag var din tjej som jag har försökt läsa länge och gillar ju den men det går trögt för att det är just en e-bok. En pappers bok eller en ljudbok går visst lättare en e-bok för mig verkar det som.

Nu ska jag försöka läsa lite.

2 kommentarer:

  1. Den gode lögnaren har jag också tänkt läsa men det har inte blivit än, den här veckan har det knappt blivit någonting läst :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch jag att det kan bli så att man vill läsa men att det inte blir av. Men förhoppningsvis blir det att man läser massa en annan period i livet.

      Radera