måndag 12 december 2016

Veckans bokbloggfråga v 50

Barnbokbloggens veckas bokbloggsfråga :Har du hunnit börja fundera på det kommande året när det gäller din läsning och ditt bloggande? Kommer du att delta i några utmaningar, kommer du att fokusera på ett visst tema eller kommer du att göra några stora förändringar i ditt läsande/bloggande? 

Nja, jag har knappt fattat att det bara är 12 dagar kvar till jul. Och igår lyckades jag plocka ihop en TBR för läsitsnow16 läs-a-lot som Nelly håller i som jag tänkte vara med i, som pågar mellan 21-27 december. 
Så vad nästa år innebär det har jag inte hunnit tänka på än, jag bara hoppas att det ska innehålla mycket läsning och bloggande, för inte vill jag minska ner på det utan fortsätta som jag gör just nu. Helst läsa lite mer utan att ägna så mycket annan tid på sociala medier, youtube och Netflix. Delta i utmaningar kommer jag att göra om jag nosar upp någon kul som jag vill vara med i under året. Sen kanske det sker någon förändring men det har jag ännu inte kommit på i så fall. Men man vet aldrig.....

1 kommentar: