lördag 17 december 2016

Vilken disneykaraktär är jag

Lyrans noblesser frågade oss denna fredag Vilken disneykaraktär är du? Försökte komma fram till ett svar själv men tyckte att det var svårt, det är ju en sak att vara lik en i sättet och en annan vem man skulle vilja vara. Jag följde Lyrans tips att testa i disneykaraktärtester vem som är mest lik mig och i två av tre tester blev det Musse Pigg, i ett av testen blev svaret så här:
For 67 % you are: You are most like MICKEY MOUSE! You love to make others happy and always put your self second! Others feel privileged to be around you!

Eller ska jag ta någon av alla de andra testen jag gjorde sen, där resultaten blev Ariel, Jasmine, Elsa eller Mulan (You’re a person who stands out in a crowd, and you sometimes feel you’re not good enough. You’re family oriented and very brave.)


För jag känner igen mig i båda beskrivningarna som Musse Pigg och Mulan. Och har verkligen svårt att välja en själv som jag skulle tycka mig vara lik. Och det finns så många att välja på.

4 kommentarer:

  1. Håller med dig om att det blev svårt. Jag gjorde två hela blogginlägg om det här med vem jag var... Mulan är ju ett vackert resultat och Musse Pigg fick jag också några gånger som svar. :)

    SvaraRadera
  2. Musse i två tester av tre verkar ju ganska övertygande. ;)

    SvaraRadera
  3. Man kunde ju välja en man ville likna också ... även om man inte redan var lik!

    SvaraRadera