måndag 21 augusti 2017

Lite tankar en vanlig agustimåndag

Nyfärgat hår, fast det blev lite väl orange, syns inte lika bra på bilden som irl, här ser det riktigt bra ut. Kanske inte skulle ha gjort det själv, utan gått till frisören. Men men... det bleknar väl, och växer ut.

Efter att ha varit i Stockholm tre dagar och knatat runt där och nästan dött av värken jag får i fotleder, knän och höfter när jag går mycket. Har ju fibromyalgi ( en diagnos som blev satt efter många år med smärtor och värk som inte läkarna kunde hitta orsak till ), vet inte om det är den ända orsaken som gör att jag har denna värk. Har även artros i ena knät som gör att jag knappt kan gå i trappor. Men jag överlevde fast knappt.
Funderar jag nu på att besöka bokmässan, är inne på att åka ner på söndagen (har ca 1 timme från mitt hem till bokmässan, med kollektivtrafik), då även seminarium ingår i mässentrén ( det är ju hutlöst dyrt att köpa biljett till seminariumen). Har som sagt inte bestämt mig än, pga min värk och även att jag egentligen inte gillar att vara runt en massa människor på det sättet. Om jag åker åker jag utan att ta med någon hemifrån, för jag vill sköta mig själv ( familjen var ju med i Stockholm och jag kände som jag drogs bara runt på och gjorde inget som jag egentligen var intresserad av, fast jag gillar Vasamuset och Skansen och gå i Gamla stan, men ...).
Nu undrar jag om det är några av er som ska besöka Bokmässan på söndagen, för det skulle vara kul att träffa någon där i från bokbloggsvärlden?

1 kommentar:

  1. Håret ser jättefint ut! :) Jag vill verkligen till bokmässan nån gång men i år blir inte det året tyvärr. Hoppas du får roligt där!

    SvaraRadera