onsdag 23 juni 2021

All your perfects av Colleen Hoover

 


Quinn and Graham’s perfect love is threatened by their imperfect marriage. The memories, mistakes, and secrets that they have built up over the years are now tearing them apart. The one thing that could save them might also be the very thing that pushes their marriage beyond the point of repair.

All Your Perfects is a profound novel about a damaged couple whose potential future hinges on promises made in the past. This is a heartbreaking page-turner that asks: Can a resounding love with a perfect beginning survive a lifetime between two imperfect people?

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Adlibris.

Jag har alltid tänkt att Collen Hoovers böcker inte var något för mig, då jag alltid trott att det har varit romance (erotik), men sen då just denna bok skulle läsas av en booktubers book club, så tänkte jag att jag får väl testa för jag har ändå haft tanken på att testa någon bok av författaren, då jag har hört många gilla hennes böcker.

Och vilken överraskning jag fick, det var inte en sådan bok jag trodde det skulle vara, jag fick en relationsroman som jag tyckte mycket om, visst finns det romance/erotik-scener i den, men utan de där beskrivningarna som gör att jag drar mig för att läsa just romance-böcker, så detta var verkligen bra och en underhållande berättelse om ett par som har relationsproblem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar