onsdag 1 september 2021

Just nu - September 2021.

 

Tänkte att jag skulle ta och haka på en utmaning som Kuturkollo brukade ha, men som nu går att finna hos bland annat Enligt O.

Just nu läser jag inte så mycket som jag brukar, men som vanligt har jag flera böcker på gång samtidigt, några som jag läser rätt sporadiskt i plus hållit på med i flera månader. Men det finns böcker som jag läser mera regelbundet, lite varje dag, och just nu är det The way of kings av Brandon Sanderson (som är den bok jag läser tillsammans med Evelina), Mörkt motiv av Lousie Penny (som är min ljudbok för tillfället) men även The outsiders av Melinda Mertz.

Just nu lyssnar jag på förutom ljudboken mest på musik men även lite poddar om de TV-serier jag sett och senast var det AfterbuzzTV om Roswell - New Mexico,

Just nu tittar jag på Roswell - New Mexico, men jag blev så nostalgisk då jag såg den på original Roswell-serien från 1999, så jag började se på den med. Sen ser jag och Evelina även på serier tillsammans och det är Riverdale, How to get away with murder och Sense8. Det är inte nog med det jag tittar även på Supernatural, Gilmore Girls och  Never ever have I.

Just nu längtar jag, jag vet inte riktigt på vad faktiskt är rätt nöjd med tillvaron som den är, men att få lite mera sug efter att läsa lite mera böcker och se på booktube igen (som jag verkligen har helt tappat bort att göra).

1 kommentar:

  1. Kul att läsa dina svar. Har du några bra tips på booktubers? Är helt lost!

    SvaraRadera