lördag 2 oktober 2021

Just nu i Oktober 2021

 

Denna inläggsserie-uppdatering har jag ju sett tidigare hos Enligt O (vet att det är Kulturkollo som är skaparna av den, och att den nu finns hos flera olika bloggare som är kopplade till Kulturkollo och även att andra gör sådana här uppdateringar första lördagen i varje månad), och eftersom jag gjorde en förra månaden (men missade vilken dag i månaden det är som gäller hamnade den på fel dag) så kände jag att jag även för denna månad ville svara på detta...och ge min uppdatering för...

Just nu läser jag flera böcker som Nattbäraren av Saaba Tahir, Hälsningar från ondskans axelmakter av Caroline Salzinger och har även ett par som jag är mer sporadisk i min läsning i, skulle verkligen behöva ta tag i och läsa ut dem; Archangels av Marissa Meyer, House of leaves av Mark Z Danielweski och Mansfield park av Jane Austen.

Just nu tittar jag på flera TV-serier Roswell New Mexico, Sense8 och How to get away with murder, som är helt fantastiska serier alla tre och verkligen håller intresset uppe och jag kan inte vänta tills jag kan få se nästa avsnitt. Sen tittar jag på en del andra serier med som Elite, Sex/Life, Gilmore Girls och Roswell (original serien från 1999, som jag såg på i början av 2000-talet) och till slut har jag även börjat på årets säsong av Idol, vet inte vad det är med mig jag klarar aldrig av att börja se när det sänds på TV utan jag ser på det i efterhand och då kan jag se på flera avsnitt i rad.

Just nu lyssnar jag på en hel del musik då jag är ute och går, lagar mat eller göra andra hushållsarbeten, sen kan jag varva med poddlyssning, då är det Space Cowboys som gäller som talar om Roswell New Mexico. Och som vanligt har jag även en ljudbok på gång som jag lyssnar på ca 30 -60 minuter innan jag somnar och just nu är det the Lady of the lake av Sir William Scott, boken är skriven i diktform, så det är lite ovanligt så det går lite trögt med lyssningen på grund av det.

Just nu längtar jag till, hmm vet faktiskt inte efter vad, för jag är rätt nöjd med tillvaron som den är, och det jag skulle vilja förändra tror jag inte går att förändra på så mycket. Fast jag ser ju alltid framemot att börja läsa lite mera igen, som jag är van med, ligger nu på ungefär halva min läsmängd emot vad jag gjorde i början av året (med 200-300 sidor per dag då det just nu är en bra dag om jag får läst 100 sidor.) Sen har jag flera TV-serier som jag vill se och jag skulle vilja komma igång med att se en hel del på Booktube (som nu nästan är obefintligt mot vad det var i början av året) och läsa Bokbloggar igen.

1 kommentar:

  1. Så mycket man vill hinna med! Läser i ryck, men hinner inte en bråkdel av vad jag hade önskat. Har inte sett Idol hittills i år, men brukar trilla dit.

    SvaraRadera