fredag 1 oktober 2021

Helgfrågan vecka 39 / 2021

 

Dags att svara på Helgfrågan och denna gång funderar Mia om vi har läst e-böcker.

Mitt svar är att det är den form av en bok jag väljer som sista utväg om jag inte kan få tag på en fysisk- eller ljudbok då läser jag e-böcker om det är böcker jag vill läsa-

Har väl alltid tyckt att just e-böcker har varit svårt att läsa, kan ju bero att jag läser dem i min mobiltelefon och det blir ju ganska litet, har haft en surfplatta tidigare och kunnat läsa böcker där, men då jag jag läte på plattan innan den gick sönder då var jag inte så inne att läsa just e-böcker, men nu när jag faktiskt är lite mera van skulle jag kanske prova att skaffa en läsplatta för det är ju inte vidare optimalt att läsa i telefonen eller på datorn (som jag gör ibland).

3 kommentarer:

  1. Jag läser på telefonen och är överraskad över hur bra det fungerar. Jag tycker att radbredden blir perfekt på telefonen och det är skönt att kunna välja textstorlek och färg själv. Jag har svart bakgrund och vit text, det mest lättlästa. Fast visst, det blir mer böcker och ljudböcker än e-böcker.

    SvaraRadera
  2. Som jag känner nu kan jag inte tänka mig att läsa annat än vanlig pappersbok (mobil har jag inte ens). Vinner i alla aspekter. :)

    SvaraRadera
  3. Ja i en platta är det lättare-

    SvaraRadera