onsdag 30 november 2022

Sommarmöten av Emily Henry

 

Poppy och Alex. Alex och Poppy. De har egentligen ingenting gemensamt. Hon är impulsiv, han är jordnära. Hon har en omättlig reslust, han föredrar att stanna hemma med en bok. Och ändå, av en lycklig slump, har de varit bästa vänner ända sedan de gick på college. Och varje år, i tio års tid, har de gjort en resa tillsammans, bara Poppy och Alex. 

Tills för två år sedan, när de förstörde allt. Och de har inte pratat sedan dess. 

Poppy borde ha allt hon önskar, men hon har fastnat i gamla hjulspår. Hon inser att senast hon var riktigt lycklig var under den där sista resan med Alex. Så hon bestämmer sig för att försöka övertala honom att följa med på ännu en sommarresa. Mirakulöst nog tackar han ja. 

Nu har hon en vecka på sig att lappa ihop deras vänskap. Om hon bara kan undvika elefanten i rummet som hela tiden har hotat deras utåt sett perfekta relation Vad kan gå fel?

Bokomslag och beskriving av bokens handling hämtad från Adlibris.

Denna bok poppade upp i Booked & busy´s favoritböcker från 2021 så jag valde att läsa den nu i Oktober även om den mera känns som en sommarbok.

Jag läste författarens bok Strandläsning tidigare i år och kände inte riktigt att jag gillade den, men ville ge henne en ny chans.

Och det var nog bra att jag gjorde det, för denna gillade jag verkligen, den hade både humor och jag kände mera för karaktärerna i romansen här, antagligen gillar jag mera vänner till romans än ovänner till romans, eller så var det semestrarna och humorn i sig som gjorde det.

Den flöt även på bra då jag lyssnade på den.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar