fredag 6 maj 2016

Jerka Fula och Fina bokomslag

Urk vilken jobbig torsdag och fredag det har varit. Jag har hållit igång för mycket så min kropp och huvud säger till, med värk och knappt kan röra mig och jag känner som om jag är i en bubbla, dimma i hjärnan och begynnande migrän. 
Men jag orkar väl med att svara på fredagens jerka hos Annika, fast först tänkte jag, jag har inga omslag som jag kan använda mig av, sen gick jag igenom bilderna som finns lagrade i dumburken och kom fram till tre fula och tre fina. Börjar väl med de fula....


Förstår vad omslaget syftar på och kan väl se att det är väl gjort därför,,, men gillar det inte pga de har klippt ihop två ansikten.


Runa och så visar ju vilken tid boken utspelar sig i och ett inklippt öga...jag vet inte men mitt estetiska sinne gillar inte detta omslag.


Återigen fångar det bokens innehåll men jag gillar inte....

Då var det dags för de tre jag tycker är fina....


Solen att den bara skymtar och ger detta fina ljus över ett halvt om halvt fungerande staket. Matchar även namnet på boken.Här är det elden som tilltalar mig och kvinnan som nästan ser ut som en ängel mitt i infernot. Omslaget fångar bokens handling.


Detta vita omslag med två flickor som till hälften skyms av sitt hår som är mer som skogsbeklädnad. Även om man inte förstår vad boken handlar om utifrån att se flickorna men jag tycker den ändå fångar känslan i boken. 

9 kommentarer:

 1. De öde fälten hade verkligen vackert omslag :)

  SvaraRadera
 2. De öde fälten och In i skogen tycker jag också är fina

  SvaraRadera
 3. In i skogen hade ett riktigt fint omslag! :)

  SvaraRadera
 4. De fula var verkligen fula! Jag gillar De öde fälten :)

  SvaraRadera
 5. In i skogen var verkligen fint!

  SvaraRadera
 6. Åh In i skogen är både vacker på omslaget och att läsa :)

  SvaraRadera
 7. Andra andningens omslag gillar jag, det ser lagom läskigt ut :)

  SvaraRadera
 8. Eldjägarna var verkligen fint.

  SvaraRadera
 9. Håller helt med dig om både de fula och de fina. Särskilt De öde fälten hade ett väldigt stämningsfullt och vackert omslag.

  SvaraRadera