tisdag 10 maj 2016

Prodigy av Marie Lu

En vecka har gått sedan June och Day med nöd och näppe lyckades fly från Los Angeles och Republiken med livet i behåll. Day antas vara död efter att ha förlorat sin bror till en avrättningspatrull som trodde att det i själva verket var honom de tog livet av. June är nu Republikens mest eftersökta förrädare.
Desperata efter hjälp vänder sig June och Day till Patrioterna - en rebellgrupp som vigt sina liv åt att få Republiken på fall. Men går det att lita på Patrioterna? Eller har de själva, utan att inse det, blivit brickor i det mest skrämmande av politiska spel?
Prodigy är den efterlängtade uppföljaren till Legend, och den andra delen i Marie Lus dystopiska trilogi - som avslutas med Champion.
Text och bild från Bokus sida

Har nu läst den andra delen och den var lika bra om inte bättre än första. Kan ni också bli så där rastlösa när ni läser en bok??? Jag hoppade upp och gick ett varv i rummet ett par gånger under tiden jag läste denna, och jag försökte fantisera fram ett slut eller vidare handling på det jag läste. Bra och spännande bok helt enkelt. Ingen mellan del i en triologi inte, nu hoppas jag bara del tre är lika bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar