onsdag 4 maj 2016

Var är Audrey? av Sophie Kinsella

En galen familj och en huvudperson att älska redan från första sidan.Efter det som hände på skolgården, när de där tjejerna ... nej vi behöver inte gå in på det, men det var kulmen på en lång tids mobbing, och efter det kommer Audrey Turner aldrig att gå tillbaka till skolan igen. Helst aldrig ens utanför dörren. Audrey lider av social fobi, generaliserat ångestsyndrom och depressiva episoder. Hon går hos en psykolog och gör hela tiden framsteg, men det är inte förrän hon träffar Linus som hennes tillfrisknande tar fart på riktigt. Linus får henne att våga göra saker hon aldrig trodde att hon skulle kunna göra igen, som att gå till Starbucks, äta glass i parken och prata med främlingar. Och långsamt, långsamt börjar hon hitta tillbaka till sig själv igen.Från den storsäljande författaren till den älskade Shopaholic-serien kommer en av årets roligaste, varmaste och viktigaste böcker.
Texten kommer från Plusbok, en bokklubb med förmåner (tips) fast jag har inte utforskat den själv men det verkar lite intressant bokklubb.

Nu ska vi gå till vad jag tyckte om boken, det var en bladvändare, läste ut denna på en dag, för jag ville veta vad som hände och hur det skulle gå för Audrey, Linus och hennes familj.
Denna bok var inte som Sophie Kinsellas chicklit böcker eller Madelein Wichams böcker. Ett mellanting och väldigt läsvärd. Sophie Kinsella har en hemsida här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar