onsdag 20 november 2019

Frukta mig (Juliette #4) av Tahere Mafi

Frukta mig (inbunden)


Ingen vet varför Juliette Ferrars beröring är dödlig, men alla vet att det gör henne livsfarlig och att hennes krafter är oerhörda.

Efter att ha överlevt år i fångenskap hos Återetablissemanget, brutal tortyr och en kula i bröstet har hon äntligen vunnit. Rebellerna har segrat och Juliette har utsetts till ledare för sektor 45. Dessutom har hon äntligen Warner vid sin sida. Juliette har längtat efter och hoppats på frihet så länge hon kan minnas, och nu är den dagen äntligen här. Men hon har aldrig bett om all denna makt. Plötsligt har hon hela världens öde i sina händer och när en tragedi inträffar sätts Juliette på prov. Kommer hon att kunna kontrollera sina förmågor?

Frukta mig är första delen i en ny trilogi, som tar vid där serien som inleddes med Rör mig inte! slutade. Det är en storslagen dystopisk berättelse om våld och makt men även om kärlek och passion.
Bokomslag och beskrivning hämtad från Bokus.

Denna serie trodde jag skulle vara slut efter de tre första delarna Mafi hade skrivit, men sen skrev hon en fortsättning, och tur var väl det för jag hade många frågetecken vad som skulle hända med Återetablisesemanet när Juliette hade blivit ledare för sektor 45. 
Det var intressant att läsa vad som sker nu och det slutade verkligen spännande och jag funderar hur det kommer att sluta. Ska definitivt bli intressant att läsa de återstående böckerna i denna nya trilogi  om Juliette.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar