söndag 3 november 2019

Min bokresa # 62 - Läsplaner eller inte?

Denna bild är väldigt sann gällande mig...

...jag gör upp planer men sen så falerar de hela tiden.

Jag gillar att planera och fundera ut vilka böcker jag vill läsa, alltså gillar jag alla readathons och andra saker som många booktubers (ibland även bokbloggar)anordnar, och vill gärna vara med att läsa böcker utifrån vad de har tänkt ut, men sen så läser jag nästan aldrig vad jag har planerat.

Sen däremot har jag inga större problem att läsa de böcker jag och Evelina planerar att läsa tillsammans, även om de kanske kan bli i en annan ordning än de var tänkta från början, pga vi lånar oftast från våra bibliotek och måste ta hänsyn till när vi kan få tag på dem.

Och eftersom jag oftast lånar mina böcker så blir det ju att jag har återlämningstider att ta hänsyn till och läsa de böckerna innan jag kan läsa mina egna böcker, och det är många gånger det som stjälper mina läsplaner.

Sen är jag en stor humörläsare, och om jag inte känner för en viss bok så tar jag heller en annan bok och läser den.

Allt detta beror på att jag inte gör några månadsplaneringar över vad jag ska läsa.

Vad tycker och tänker ni om detta ämnet, skriv gärna en kommentar eller länka i kommentarerna om ni skriver ett inlägg på er blogg eller någon annanstans.

Tidigare bokresor hittar ni länkar till här.

1 kommentar:

  1. Jag gillar att göra listor och planera, men sedan är jag inte alltid bra på att följa planeringen. https://ewelinasbokblogg.blogspot.com/2019/11/min-bokresa-62-lasplaner-eller-inte.html

    SvaraRadera