onsdag 27 november 2019

Wildcard (Warcross #2) av Marie Lu

Wildcard (inbunden)
Emika Chen överlevde med nöd och näppe det internationella Warcross-mästerskapet. Med sig bär hon nu sanningen om Hideo Tanakas skapelse, en vetskap som gör att hon aldrig mer kommer att kunna lita på den person som en gång var hennes vän och förebild.
Fast besluten att sätta stopp för Hideos fruktansvärda plan slår Emika följe med Phoenix Riders, bara för att upptäcka ett nytt hot på Tokyos neonupplysta gator: Någon har satt ett pris på Emikas huvud. Hennes enda chans att överleva vilar i händerna på Zero och hans hänsynslösa, svartklädda gäng. Men snart inser Emika att Zero inte är den han verkar vara - och att hans beskydd har ett pris.
Insnärjd i en väv av svek och lögner måste Emika bestämma sig: Hur långt är hon beredd att gå för att stoppa mannen hon älskar?

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga elitenWildcard - den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet gick rakt in på New York Times bestsellerlista.
Bokomslag och beskrivning hämtad från Bokus.

Läste första boken Warcoss för något år sen, och då ville jag ju läsa även denna när den kom, då den fortsätter berättelsen om Emika, Warcross, Hideo och Zero. 
Kan bara beklaga att jag läste denna bok då jag inte var helt till fullo med mentalt och hade sjukdom i familjen som gjorde att jag var okoncentrerad när jag läste den. Även om jag kan säga att jag gillade att läsa om hur datorpogram och sådana sociala internetfenomen kan ställa till det för oss människor.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar