fredag 15 november 2019

Helgfrågan vecka 46 / 2019

Mia undrar i helgfrågan:
Brukar ni läsa eller titta på tidningar eller program om böcker? Vilka?
Babel som jag började tänka på först, har jag inte sett på länge, men skulle vilja så det är nog dags att själv kolla upp avsnitten på SVTplay.
Tidningar som handlar om böcker har jag också på länge inte läst, men Bibliotekets tidning, som jag nu inte kommer på vad den heter men brukar finnas på biblioteket att hämta fritt.
En annat forum att få tips om böcker är att lyssna på poddar, Lundströms bokradio (som är ett radiopogram som sänds lördag 08.05 med repris söndag 16.03 och tisdag 01.02.) finns även som podd annars så om jag ska hålla mig till svenskspråkiga poddar finns En förbannad podd och Pocketpodden.

Bonusfråga: Har du något bra filmtips?
Jag tittar mera på TV-serier, och sen att ge tips då kan det vara bra att veta vad för smak den man tipsar för har. Jag gillar mera lite action än romantik i det jag ser. Har Netlix så det mesta jag ser på finns där, En film jag nyligen la till i min lista som jag vill se är Let it snow, som baseras på novellsamlingen med samma namn som kom för några år sen, som är lite mera romantik och har jultema däremot är den riktad till yngre tittare.


5 kommentarer:

 1. Är jättedålig på att lyssna på poddar. Borde ta tag i det.

  SvaraRadera
 2. Tack för poddtips! Pocketpodden hade jag inte koll på.

  SvaraRadera
 3. Ser också mest på serier, blir någon film ibland.

  SvaraRadera
 4. Att biblioteket hade en tidning kände jag inte till. Kostnadsfri alltså? Låter ju lämpligt för mig. ;)

  SvaraRadera
 5. Let it snow tyckte jag inte var så bra men jag är nog fel målgrupp

  SvaraRadera