torsdag 16 juli 2020

Hett i hyllan vecka 29 2020

Så här skriver Monika om Hett i hyllan.
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan

Ännu en pocket som är köpt på en bokrea för 10-15 år sen som jag ännu inte har läst ( och det beror säkert på att detta är del nummer två och jag behöver läsa första delen först):

En 2:a chans (pocket)Den kvinnliga mordklubben är tillbaka i en gastkramande thriller som är svår att lägga ifrån sig!
Lindsay Boxer, polisinspektör vid San Franciscopolisen, och hennes väninnor i Mordklubben får ett nytt fall att lösa då de träffas över sina Margaritas.

En elvaårig flicka blir nedskjuten utanför en kyrka, och en symbol från den grekiska mytologin hittas på mordplatsen. En rasistisk galnings verk, är den allmänna uppfattningen bland polis och press, men Mordklubben anar att det brutala mordet inte är ett slumpmässigt dåd. En svart kvinna har några veckor tidigare hittats hängd i sin källare, med samma märkliga symbol tecknad med krita på väggen bakom hennes kropp.

När Lindsay och hennes vänner upptäcker att morden har kopplingar till poliskåren i San Francisco vänds seriemördarens intresse mot dem, och den kvinnliga mordklubben finner sig plötsligt stå i skottlinjen.

4 kommentarer:

 1. En väldigt känd författare som jag faktiskt inte läst något av.

  SvaraRadera
 2. Har läst något annat av den författaren för länge sedan.

  SvaraRadera
 3. Wow, 10-15 år sedan! Jag håller precis på med min äldsta hyllvärmare och den är 10 år. Hoppas du gillar den!

  SvaraRadera
 4. Tydligen är han väldigt känd men jag har lyckats undgå att veta om honom förrän nu. :-)

  SvaraRadera