tisdag 7 juli 2020

The wicked + The Divine. Vol 1 The Faust act av Gillen, McKelvie, Wison & Cowles


The Wicked + The Divine Volume 1: The Faust ActEvery ninety years, twelve gods incarnate as humans. They are loved. They are hated. In two years, they are dead. The team behind critically thermonuclear floor-fillers YoungAvengers and Phonogram reunite to start a new, ongoing, superherofantasy with a beautiful, oversized issue. Welcome to The Wicked + TheDivine, where gods are the ultimate pop stars and pop stars are the ultimategods. But remember: just because you're immortal, doesn't mean you're going to live forever.
Collects The Wicked + TheDivine #1-5.
Bokomslag och beskrivning hämtad från Adlibris.

Ett seriealbum jag hade köpt efter att hört en del om den på både bloggar och booktube, men sen blev den inte läst även om jag hade den.
Men nu passade den in i FantasyAthon (en fantasy i ett format som jag oftast inte läser) som jag var med i månadsskiftet.

Det var en rätt intressant berättelse, med vacker illustrationer (även om de ibland är rätt grafiska gällande blod och död etc), och jag känner definitivt att jag vill läsa mera ur denna serie för att se vad som ska hända med dessa ungdomar som rätt som det är blir gudar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar