lördag 11 juni 2022

Rock paper scissors av Alice Feeney

 

Ten years of marriage. Ten years of secrets. An anniversary they'll never forget. Adam and Amelia are spending the weekend in the Scottish Highlands. The remote location is perfect for what they have planned. But when their romantic trip takes a dark turn, they both start to wonder - can they trust the one they're with? Because every couple tells little white lies. Only for Adam and Amelia, the truth is far more dangerous.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Bokus.

Längesedan jag läste en thriller som jag fastnade så i plus inte alls hade en aning om hur det skulle sluta och de sista sidorna vände vred på historien både en och flera gånger som jag inte ens hade en tanke på innan jag läste dem.

För jag ska säga att jag har läst så mycket thrillers och deckare så att de flesta handlingar har jag läst om både en och flera gånger så jag oftast kan komma på hur det hänger ihop och hur det ska sluta av mig själv, så jag brukar ha mindre behållning av att läsa dem än vad jag har haft tidigare så jag drar mig för att läsa ur genren för jag bara retar mig på att de inte kan komma upp med något nytt och fräsch, men denna som sagt var fräsch och jag njöt av att få läsa något som jag inte helt förstod vad som skulle hända förrän det avslöjades i slutet hur allt hängde ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar