torsdag 18 maj 2023

Hett i hyllan vecka 20 / 2023

 

Så här skriver Monika om Hett i hyllan

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Denna veckas hett i hyllan fortsätter att komma från min bokhylla på Storytel, med böcker som jag la till i början av min prenumeration av tjänsten någon gång mellan 2013 och 2015.


Mörka drömmar, livsfarlig kärlek. En förbannelse, ett val, två öden. När sextonårige Ethan möter den nya mystiska tjejen Lena, inflyttad till det lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. Hennes gröna ögon, mörka hår och gåtfulla personlighet fascinerar Ethan. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna. När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta. Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp. En mörk och romantisk kärlekssaga! En skrämmande värld av magi och två huvudpersoner som gör allt för varandra.3 kommentarer:

  1. Romantik och magi kanske kan vara trevligt!

    SvaraRadera
  2. Jag har hört talas om den här, men det är väl den som har blivit film också? I så fall har jag sett den 🙂

    SvaraRadera
  3. Kan säkert vara spännande, men vet inget om den.

    SvaraRadera