torsdag 9 juni 2016

Främlingsbarn av Racel Abbott

De säger att du ska aldrig lita på en främling. Kanske har de rätt.
När Emma Josef träffade sin make David, var han förkrossad av sorg. Hans första hustru dog direkt när hennes bil körde av vägen, och deras sexåriga dotter Natasha försvann mystiskt från olycksplatsen.
Nu, sex år senare, tror Emma att de lagt de smärtsamma åren bakom sig. Hon och David har byggt upp ett nytt liv tillsammans och blivit föräldrar till en liten pojke.
Men så kommer en främling in i deras liv, och deras värld vänds upp och ned.
Emma känner sig inte längre trygg. Vad hände egentligen med Davids familj? Och varför fruktar hon för sig själv och sitt barn?
När en desperat Emma kontaktar sin gamla vän Tom Douglas på polisen för att få hjälp sätter hon allas liv i fara. Snart uppdagas ett nät av svek och lögner som chockar och skakar om dem alla i grunden.
Författaren Rachel Abbott är Storbritanniens stora e-bokssensation på Amazon med över 1 miljon sålda böcker.
Hennes fjärde psykologiska spänningsroman, Främlingsbarn, släpps nu för första gången på svenska. Direkt i pocket.
Text och bild från Stimpla Publishing, som gav mig boken som recensions exemplar. Tack så mycket Charlotte.

Jag skäms för att jag inte har läst den här boken tidigare, både för att det är ett recension exemplar och för att den var så bra när jag äntligen läste den. En thriller i min smak (på något sätt hade jag fått för mig att det var mer åt skräck) och jag sträckläste den på en dag, för jag ville veta vad som skulle hända. Slutar nästan med att  man inte vet vem som är ond eller god i den. Detta gav även mersmak att läsa mer böcker av Rachel Abbott.

2 kommentarer:

  1. Kul att du också gillade den! :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du också gillade Främlingsbarn :) En riktig sträckläsningsbok!!

    SvaraRadera