torsdag 23 juni 2016

Pretty Little Liars av Sara Shepard

Ibland undrar jag hur blogger egentligen fungerar får bilder och text att hamna hur som helst ibland när jag kopierar in och sätter dit bilder.
Försöker nu att få till en recension på en bok som jag för flera månader sen fick som rec ex från Mordentista och det är för att jag för ca ett halvår började titta på TV-serien. Och det är Pretty Little Liars jag menar, har nu sett slut på säsong 6 och väntar ivrigt på att säsong 7 ska kunna köpas hos CDon.

När jag sen såg att Mordernista ger ut böckerna serien var baserad på ville jag läsa för att se om det skiljer sig åt, och fick då bok två som rec ex, men kom på att jag inte ville läsa den innan jag hade läst del 1 så jag reserverade den på biblioteket. Och tyvärr är det det som har tagit tid innan jag fick läst rec exet men nu kommer här en recension.


För tre år sedan försvann Alison efter en övernattningsfest och har inte synts till sedan dess. Hennes vänner vid elitskolan i Pennsylvania sörjde henne, men i hemlighet drog de också en lättnadens suck. Var och en av dem bar på en hemlighet som bara Alison hade känt till. Nu har de andra små hemligheter, smutsiga hemligheter som skulle kunna sänka dem i deras skvallerhungriga värld. När de alla börjar få anonyma meddelanden och sms växer paniken. Blir de förrådda av någon i sin egen kretsen? Eller ännu värre: Är Alison tillbaka?Numera är TV-serien en megahit, men Pretty Little Liars började som Sara Shepards bästsäljande bokserie och du missar verkligen något om du inte läser böckerna!  

SARA SHEPARD är en amerikansk ungdomsboksförfattare. Pretty Little Liars-serien är inspirerad av hennes uppväxt i det förortsområde som ligger väster om Philadelphia och kallas »The Main Line«. Pretty Little Liars-serien har sålt i över fyra miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar