måndag 6 juni 2016

Hjärtats dans av Dan Walsh och Gary Smalley

Kärlekens upprättelse börjar med det första steget
Efter ett tjugosju år långt äktenskap är Marilyn Anderson trött på att spela rollen som den perfekta hustrun. Hennes man Jim är en framgångsrik affärsman som ger henne allt hon behöver – ett vackert hem i ett exklusivt område, den ekonomiska friheten av att kunna vara hemmafru och en avundsvärd samling av ägodelar. Det vill säga allting utom det som verkligen betyder något: kärlek.
I ett desperat försök att fly från åratal av sårade känslor, och åter få uppleva lite lycka i livet, ser hon ingen annan utväg än att lämna Jim.
I chocken över att upptäcka att frun har lämnat honom måste Jim Anderson börja bearbeta situationen. Han som alltid har gett henne allt hon behöver, verkar ha förlorat hennes hjärta... Hur kunde det hända?
Kanske kan en oväntad vänskap hjälpa Jim att ta ett första steg i rätt riktning? Men är det för sent? Finns det verkligen ett sätt att kunna vinna tillbaka Marilyns hjärta igen, eller har hon helt enkelt gått vidare och hittat en ny tillvaro?
Fängslas av dramatiken kring den bristfälliga, men godhjärtade, familjen Anderson... Text hämtad från Semnonsförlag 
Även om jag är kristen läser jag inte så många romaner som är skrivna i den kategorin, om jag läser något med kristet budskap är det mera biografier eller fakta. Men har lånat denna av min svägerska och gillade den väl så så där, en tre i betyg, jag som inte brukar sätta betyg kände att denna behövde detta för att visa vad jag tyckte om den.
Författarna är relationsexperter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar