måndag 27 juni 2016

Veckans bokbloggsfråga v 26

Veckans http1bokbloggsfråga från Barnboksbloggen kommer jag att svara på nuHur påverkar sommaren ditt bokbloggande? Lägger du ner mindre tid på bloggandet under sommaren eller lägger du tvärtom ner mer tid nu när du förhoppningsvis är ledig? Kommer du att köra några speciella teman, utmaningar eller tävlingar på din blogg nu under sommaren eller kommer du kanske att ha ett semesteruppehåll från bloggen istället? 

Nu har jag något konstigt med blogger igen kan inte markera i inläggets text eller länka på rätt sätt och därför ser detta inlägg lite konstigt ut nu. Men här kommer i alla fall mitt svar.

Jag hoppas att sommaren inte kommer att påverka bloggandet i någon större mängd, vi har inte så mycket planer uppgjorda inför semestern och sommaren. Mest beror det på att jag mår dåligt, är sjukskriven pga fibromyalgivärk och utmattningssyndrom.
Jag kommer inte att ha något speciellt på bloggen men jag medverkar till exempel i Mias bokhörnas sommarläsning16 http://mittbokintresse.blogspot.se/2016/06/sommartavling-med-mia.htmloch ev Nelly kommer att köra en sommar-läs-a-lot som jag ev tänker vara med i.

7 kommentarer:

 1. Usch då hoppas du får ha en bra sommar!! På sommaren tycker jag man har fullt upp även om det inte är så mycket inplanerat!

  SvaraRadera
 2. hoppas värmen får dej att må bättre!

  SvaraRadera
 3. På sommaren har man ju ofta lite andra saker man vill hinna med att göra.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får en bra sommar trots besvären!

  SvaraRadera
 5. Tycker egentligen inte om att ha en massa planer på sommaren, då vill jag bara vara :)

  SvaraRadera
 6. Sommarläsningen hos Mia verkar kul. Funderade lite på den, men det blev inte av nu.

  SvaraRadera
 7. oj då, två utmaningar jag missat! sommaren kommer säkert att göra dig gott

  SvaraRadera