måndag 28 november 2016

Veckans bokbloggsfråga- 48 -nedräkning till jul

Denna veckas bokbloggsfråga från Barnboksbloggen handlar om hur vi förbereder oss inför julen


Hur räknar du ner till jul i din blogg – har du något speciellt jultema, har du en bloggjulkalender, ska du delta i någon julbloggstafett eller kommer du att arrangera några tävlingar inför jul? Och, vilka är dina bästa tips på böcker där man kan läsa ett avsnitt per dag fram till jul? Eller finns det kanske något annat sätt att räkna ner till jul som du kan tipsa om, t ex någon podd, radioteater, blogg eller liknande med ett avsnitt om dagen? 

På min blogg kommer jag inte ha något jultema eller något liknande. Men har förstått att Sofies bokblogg kommer att ha en julkalenderbloggstafett även i år så den tänkte jag mig försöka följa och kanske i samband med det få lite nya bokbloggar att läsa. 

Annars har jag inte nu något annat att tipsa om att räkna ner till jul på, mer än julkalendern som kommer att visas på tv som vi familjen brukar se, sen finns det ju radions och säkert något annat ställe som jag inte vet om, men kanske kan få tips jag med om jag kollar upp vad andra svarar på bokbloggsfrågan denna vecka.

2 kommentarer:

  1. Hoppas att julkalendern kommer vara bra i år! Gillade verkligen fjolårets :)

    SvaraRadera
  2. Ja jag tror på årets julkalender på tv :) Ska se den med barnen :)

    SvaraRadera